Text Size

Mjerenje ploča

Da li su stranke zadovoljne kvalitetom Vašeg tiska? Koliko ste sigurni u točnost Vaših ploča?
Ploče su temelj Vašeg tiska i od izuzetne je važnosti da budu kvalitetno izrađene. Provijerit ćete ih instrumentima za mjerenja ploča (bilo da se radi o konvencionalnim, termalnim, fotopolimernim ili srebrnim pločama) koji mjere veličinu, kut, vrijednost i linijaturu rasterske točke. X Rite uređaji mogu mjeriti gotovo sve tipove klasičnih i CTP ploča uključujući konvencionalne, termalne, fotopolimerne, srebrne i bezkemijske* ploče ploče

* mogu se mjeriti bezkemijske ploče koje se ispiru u razvijačici (npr svi AGFA tipovi bezkemijskih ploča).

XR-ICplate-1

ICPlate2

Ovo je precizan, jednostavan i učinkovit instrument za mjerenje ploča. Njegova kamera, visoke rezolucije, mjeri široki spektar ploča, bilo da se radi o pozitivnim ili negativnim pločama, bez obzira na vrstu rasterske točke (AM, FM ili hibridni raster). Instrument podržava "FOGRA Measuring Bar" klin za mjerenje ploča kao referencu standarda Fogra instituta.

XR-platescope

Platescope

Platescope je instrument za mjerenje ploča vrhunske točnosti i ponovljivosti. Mjeri rastere svih tehnologija, AM, FM, XM i hibridne raster. Ekipiran je s dvije kamere, kolornom kamerom za pozicioniranje i monokromatskom kamerom visoke razlučivosti za mjerenje. Uređaj ima veliki ekran u boji i koristi ikonama bazirano intuitivno grafičko sučelje. Instrument podržava "FOGRA Measuring Bar" klin za mjerenje ploča kao referencu standarda Fogra instituta.