Text Size

X Rite

Jeste li se ikada upitali zašto slika na Vašem ekranu izgleda drugačije od one ispisane na Vašem pisaču. Koja je ispravna varijanta?
Da li znate da Vaš ekran, vremenom slabi (bilo da je CRT ili LCD), a isto tako i pisač bojno mijenja otisak? Kako je moguće, da Vaša fotografija snimljena digitalnom kamerom, boju ne prikazuje ispravno?!
Zašto je Vaš offsetni otisak drugačiji od probnog ispisa?
Odgovore na ova pitanja Vam možemo ponuditi u obliku softverskih i hardverskih rješanja za upravljanje i kontrolu boja vodećeg svjetskog proizvođača tvrtke X-Rite.

XR-colocheker-set

ColorChecker Targets

ColorChecker Targets je fotografski alat (bojne karte) namijenjen fotografima koji se koriste digitalnim i analognim aparatima koji pomaže da se uz različite vremenske i svjetlosne uvijete postigne vijerna reprodukcija boja.

XR-i1-2

i1 Color Management

Kompletna rješenja za upravljanje i kontrolu boja svih ulaznih i izlaznih jedinica (monitor, skaner, digitalni fotoparat i pisač). Uključuju uređaj (spektrofotometar) i software za kalibraciju i izradu ICC opisa u jednom paketu. Paketi pokrivaju spektar korisnika od baznog do nižeg profesionalnog. Takva rješenja su idealna za dizajnere, fotografe, digitalne tiskare, itd.

xr-icplate

Mjerenje ploča

Da li su stranke zadovoljne kvalitetom Vašeg tiska? Koliko ste sigurni u točnost Vaših ploča? Ploče su temelj Vašeg tiska i od izuzetne je važnosti da budu kvalitetno izrađene. Provijerit ćete ih instrumentima za mjerenja ploča koji mjere veličinu, kut, vrijednost i linijaturu rasterske točke.

XR-Monaco-01

ICC Software

Napredna softwerska rješenja za izradu, optimiranje i editiranje linearizacijskih krivulja i ICC profila.

XR-INTX-03

Automatizirani uređaji

U modernoj produkciji ručnim mjerenjem nije moguće dovoljno brzo i precizno mjerenje tiska. X Rite nudi automatska i poluautomatska rješenja koja jednim klikom omogućuju mjerenje klina po cijeloj širini arka i intuitivni grafički prikaz rezultata na monitoru.