Text Size

Automatizirani uređaji za mjerenje tiska

U modernoj produkciji ručnim mjerenjem nije moguće dovoljno brzo i precizno mjerenje tiska. X Rite nudi automatizirana rješenja koja jednim klikom omogućuju mjerenje klina po cijeloj širini arka i intuitivni grafički prikaz na monitoru.

xr-intx-02 

IntelliTrax

Intellitrax je potpuno automatsko rješenja za kontrolu boja na tiskarskim strojevima. Instrument u jednom prolazu, za manje od 15 sekundi mjeri klin koji se nalazi na arku i trenutno šalje izvještaj na ekran. Izvještaj sadrži rezultate mjerenja svih boja uključujući i direktnih (spot) boja te boje papira. Tako operater na stroju, u izrazito kratkom vremenskom periodu, može obaviti dodatne korekcije bojanika na stroju. Intellitrax je namjenjen korisnicima koji rade visoko kvalitetne produkte omogučavajući brze izmjene tiskovnog materijala uz minimalne količine zastoja i velike uštede u materijalu (papir, boja).
Uređaj je moguće naručiti u densitometrijskoj i spektrofotometrijskoj verziji.

XR-etxEasyTrax

EasyTrax je novi X-Rite proizvod za poluautomatsku kontrolu boja na tiskarskim strojevima. Mjeri kontrolne klinove u širini od 20" do 40" i radi lakše instalcije, dolazi sa uključenom mjernom pločom. Mjerna ploča uključuje i crnu pozadinu koja će Vam olakšati postizanje i održavanje ISO standardizacije. EasyTrax ima mogućnost mjerenja direktne (spot) boje na bilo kojem dijelo tiskarskog arka, što je idealno za rješenje za manje tiskarske strojeve. Ovim uređajem moguće je mijeriti CMYK osnovne + dvije direktne (spot) boje. Radi jednostavnijeg ručnog pozicioniranja instrumenta instrument je opremljen laserom. EasyTrax dolazi potpuno sastavljen i stoga je trenutačno spreman za rad.