Text Size

Ink Jet materijali za pisače na vodenoj bazi

Najšira i najkvalitetnija ponudu materijala za Inkjet pisače na vodenoj bazi. Nudimo preko 80 različitih vrsta materijala koji pokrivaju praktično sve primjene i cjenovne raspone. Iskoristite naše veliko iskustvo i odaberite optimalan materijal za željenu primjenu. Korisnicima uz sigurnu opskrbu materijalima nudimo i mogućnost kalibracije odnosno izrade profila za njihov stroj.

 
Nepresvučeni papiri manje gramature namijenjeni za ispis nacrta i kontrolu sadržaja (impozicija)
 
Matt presvučeni papiri težine 90 – 230 g/m2 namijenjeni za ispis plakata, kvalitetniji ispis nacrta i kontrole sadržaja i photo ispis.
 
Sjanji i polusjajni materijali izuzetno širokog bojnog opsega namijenjeni za ispis plakata, digitalnih fotografija i ostale primjene. Vrhunska kvaliteta ispisa, trenutno sušenje, odlična postojanost boja (u kombinaciji s pigmentiranim tintama) i izuzetno povoljan omjer cijene i kvalitete osnovne su značajke ove grupe materijala.
U ovu grupu spadaju materijali veće gramature i materijali s posebnom obradom površine (npr luster, silk raster, pearl gloss, …) namijenjeni za photo ispis i posebne primjene.
Materijali za ispis samostojećih displeja i dekoracija
Poliesterska tkanina i matt blockout folija za ispis samostojećih displeja i visećih dekoracija. Materijali se odlikuju odličnom kvalitetom ispisa i matt površinom (ne dolazi do refleksije svjetla). Osim toga dovoljno su kruti i čvrsti tako da odlično stoje na samostojećim stalcima te se mogu učestalo rolati
Fine Art materijali
Veli izbor materijala za ispis umjetničkih reprodukcija uključuje više tipova platna (canvas), akvarel papira, foto rag materijala, (papir na 100% bazi pamuka), baryta i drugo. Materijale nudimo u više cjenovnih razreda što omugućuje vrhunske performanse za izuzetno zahtjevne korisnike kao i ekonomičan ispis reprodukcija za uređivanje interijera, izložbe i slično
Ispis na samoljepive materijale moguć je i na pisačima na vodenoj bazi. Nudimo više tipova samoljepivih  Vinila sa sjanom i matt površinom, sintetički samoljepivi papir i običan samoljepivi matt papir.
Niti jedna druga tehnika tiska velikog formata ne daje tako dobru prosvjetljenost i širok raspon boja kao tisak na pisačima s tintama na vodenoj bazi. U ponudi imamo vrhunsku Frontprint foliju namjenjenu za sve pisače i backlight foliju namijenjenu za zrcalni ispis na pisačima s dye tintama.
 
Transparentni materijali za CAD i grafičku pripremu
Nudimo transparentni matt film namijenjen kao zamjena za grafički film za sitotisak i manje zahtjevni offset. Također naudimo i transparentnu foljiu nalik paos papiru namijenjenu za CAD.
Kompletan program vrhunskih EFI papira posebno namijenjenih za ispis probnih otisaka. Većina materijala iz ponude ima Fogra certifikat za ispis probnih otisaka prema ISO 12647-7 standardu